Skip to main content
Καλέστε Mας Τώρα

 211.800.2.444


Απολυμάνσεις


Απολυμάνσεις Αττικής.

Οι Αποφράξεις Κορκολής δραστηριοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των απολυμάνσεων σε όλη την Αθήνα. Αποτελούμε μια εξειδικευμένη εταιρία καταπολέμησης των παρασίτων που πραγματοποιεί απολυμάνσεις. Δεν είναι τυχαίο που το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς καθιερώνοντας μας τη νούμερο ένα επιλογή στις απολυμάνσεις. Κάθε παράσιτο είναι ικανό να προκαλέσει άπειρα προβλήματα συμπεριλαμβανομένου την καταστροφή των περιουσιών και τον κίνδυνο στην υγεία του ανθρώπου.  Ο γεωπόνος της εταιρίας μας με το επιστημονικό υπόβαθρο που διαθέτει παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις της αγοράς και ανανεώνει τη σειρά των φαρμακευτικών μας προϊόντων μεριμνώντας πάντα για την προστασία της υγείας. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως όλες οι δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια των εργασιών είναι εγκεκριμένες  σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του κράτους.

Απολυμάνσεις

Το σύνολο των εργασιών  για την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ονομάζονται απολυμάνσεις. Παράλληλα η απεντόμωση  αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι απολυμάνσεις ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου και την δραστηριότητα του μικροοργανισμού. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το καταλληλότερο πρόγραμμα απολύμανσης για τον χώρο σας. Με ένα τέτοιος πρόγραμμά δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενδεχόμενη εισβολή ενοχλητικών οργανισμών στο κτίριο σας.

Απεντομώσεις

Οι Αποφράξεις Κορκολής είναι η καταλληλότερη εταιρεία σε θέματα απεντομώσεων. Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια δίνει τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου η ζωυφίου. Με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να απομακρύνουμε από τον χώρο σας κάθε ζωύφιο ή έντομο που θα εισβάλλει σε αυτόν. Να είστε βέβαιοι πως οι αποφράξεις Κορκολής με τις απολυμάνσεις τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες που πραγματοποιούν θα διατηρήσουν τον χώρο σας καθαρό από κάθε ανεπιθύμητο έντομο.

Μυοκτονίες

Είναι γεγονός πως τα τρωκτικά είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα για τον άνθρωπο μιας και είναι φορείς παθογόνων μικροβίων που μπορούν να τον βλάψουν την υγεία του. Επομένως σε περίπτωση που  ένα ποντίκι ή ένας αρουραίος εισέλθει στο κτίριο είναι απαραίτητο να απομακρυνθεί άμεσα. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία που αναλαμβάνουν απολυμάνσεις απενομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έτσι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το τρωκτικό που θέτει σε κίνδυνο τόσο την περιουσία σας όσο και την  υγεία σας.

Διαθέτουμε τις πιστοποιήσεις OHSAS18001 ISO 9001 και 14001  με πεδίο εφαρμογής

“Αποφράξεις και Απολυμάνσεις”

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας οι Αποφράξεις Κορκολής βρίσκονται  στο πλευρό σας και σας προσφέρουν οριστικά αποτελέσματα απέναντι στα παράσιτα. Ειδικευόμαστε στις των απολυμάνσεις τις μυοκτονίες και τις απεντομώσεις.  Το προσωπικό μας λαμβάνει ενημερώνεται για νέες τεχνικές και εφαρμογές του χώρου ώστε να αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα τους ενοχλητικούς επισκέπτες. Παράλληλα φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τα μηχανήματα και τα τεχνικά μέσα. Επιπλέον, ο γεωπόνος της εταιρίας καθοδηγεί την ομάδα μας ώστε να εφαρμόζεται ανάλογα με το πρόβλημα η κατάλληλη θεραπεία. Αν κριθεί απαραίτητο διενεργούνται επαναληπτικές εφαρμογές ενώ εκδίδεται το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24ώρο για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και τον καθαρισμό αποχετεύσεων.ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Εκκενώσεις βόθρων - μεταφορά λυμάτων

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των Εκκενώσεων Βόθρων & μεταφοράς πάσης φύσεως λυμάτων.
Για Έκτακτη ανάγκη καλέστε μας στο 211.800.2.444 ολο το 24ωρο!