Skip to main content
Καλέστε Mας Τώρα

 211.800.2.444


Εκκενώσεις Βόθρων


Εκκενώσεις Βόθρων

Οι Αποφράξεις Κορκολής αναλαμβάνουν  Εκκενώσεις Βόθρων σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η επιτυχημένη πορεία μας στις Εκκενώσεις Βόθρων τα τελευταία χρόνια μα καθιστά μιας από τις πιο αξιόπιστες και εξειδικευμένες εταιρίες στον κλάδο αυτό. Έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας καθώς πορευόμαστε με πυξίδα την ευθύνη ,την ειλικρίνεια, και την αποτελεσματικότητα απέναντι στον πελάτη. Για αυτό άλλωστε το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς εξυπηρετώντας όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες διαχείρισης λυμάτων και εκκενώσεις βόθρων δίχως να ρυπαίνεται ο περιβάλλοντας χώρος και δυσάρεστες οσμές. Επιπλέον διαθέτουμε ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα και ισχυρές αντλίες αναρρόφησης που καθιστούν τις εργασίες μας αποδοτικότερες. Πραγματοποιώντας υψηλής ποιότητας Εκκενώσεις Βόθρων διασφαλίζουμε ότι ο βόθρος σας θα παραμείνει καθαρός και πλήρως λειτουργικός.

Άντληση Υδάτων

Τα ακαθόριστα καιρικά φαινόμενα είναι υπεύθυνα για πλημμύρες σε υπόγεια και ημιυπόγεια. Επιπλέον το αποχετευτικό δίκτυο της Αθήνας βρίσκεται σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα υπόγειοι και ημιυπόγειοι να συσσωρεύουν νερά σε μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να απειλούν την περιουσία αλλά και την υγεία σας.  Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας να αντλήσει καθαρά και ακάθαρτα ύδατα από κάθε είδους χώρο.

 

Μεταφορά Λυμάτων

Τα οικιακά και αστικά λύματα αποτελούν εστία μόλυνσης καθώς περιέχουν υψηλό μικροβιακό φορτίο όποτε και πρέπει να απομακρύνονται. Οι Αποφράξεις Κορκολής παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς λυμάτων με ιδιόκτητα φορτία σε χώρους όπου επεξεργάζονται.

 

Άντληση Λάσπης Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων λόγω της έντονης δραστηριότητα τους παράγουν λάσπης η οποία συσσωρεύεται καθιστώντας το χώρο μη λειτουργικό. Τα σύγχρονα βυτία μας έρχονται και αντλούν κατάλοιπα και λύματα με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

 

Άντληση Λυμάτων Πλοίων 

Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουμε εργασίες άντλησης λυμάτων από πλοία και καράβια. Εξυπηρετούμε κάθε μαρίνα ή λιμάνι σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Σύγχρονες αντλίες απορροφούν με μεγάλη ταχύτητα βαθουλώματα αδειάζοντας το βόθρο όσο δυσπρόσιτα και αν είναι το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

 

Άντληση Εργοστασιακών Λυμάτων

Οι Αποφράξεις Κορκολής εκτός από Εκκενώσεις Βόθρων αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αντλήσεις εργοστασιακών και βιομηχανικών λυμάτων και τη μεταφορά τους σε εγκεκριμένους χώρους επεξεργασίας. Γνωρίζουμε πως μια τέτοια δουλεία απαιτεί δεξιοτεχνία και άριστη γνώση του αντικειμένου προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστα γεγονότα. Για αυτό άλλωστε θεωρούμαστε ηγέτες στον κλάδο αυτό.

 

Αποφράξεις Κορκολής: Εκκενώσεις Βόθρων

Οι Αποφράξεις Κορκολής  παρέχουν υπηρεσίες Εκκενώσεις Βόθρων σε όλη την Αττική. Η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας καθιστούν μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες που δραστηριοποιείται στις Εκκενώσεις Βόθρων. Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη όλες οι εργασίες μας γίνονται με γνώμονα την ευθύνη, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές και μηχανήματα ώστε οι εργασίες μας να είναι αποδοτικότερες και να ολοκληρώνονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιώντας παράλληλα καθαρή εργασία δίχως οσμές και διαρροές. Δίχως αμφιβολία είμαστε κορυφή στον τομέα μας όπως άλλωστε δηλώνουν και οι πελάτες μας καθώς η πείρα που έχουμε αποκτήσει τόσα χρόνια είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια μας να σας εξυπηρετήσουμε με εργασία υψηλών προδιαγραφών σε ότι και αν κάνουμε.

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και τον καθαρισμό αποχετεύσεων.ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Εκκενώσεις βόθρων - μεταφορά λυμάτων

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των Εκκενώσεων Βόθρων & μεταφοράς πάσης φύσεως λυμάτων.
Για Έκτακτη ανάγκη καλέστε μας στο 211.800.2.444 ολο το 24ωρο!